Descriere

Insulele Seychelles – O vacanta de vis in Paradis

Daca iti doresti o vacanta exotica, intr-o locatie paradisiaca, inconjurat de natura si o vegetatie unica, de nedescris? Atunci Seychelles este locul potrivit
Plajele spectaculoase cu nisip alb si fin, apa de un albastru ireal, multitudinea de palmieri si ospitalitatea localnicilor, vor face din acest sejur o vacanta de neuitat.

Insula Mahe, principala insula din Seychelles, care gazduieste 70 de plaje idilice si cateva resorturi care ofera turistilor o experienta de neuitat cum ar fi Constance Ephelia Resort 5* sau Four Seasons 5*, precum si multe alte resorturi care se intind de-a lungul insulei..
Insula Praslin, a doua ca marime dupa Mahe, care inca si acum si-a pastrat farmecul rural.

De neratat in Praslin este Parcul National “Valee de Mai” unde se afla faimosul palmier “Coco De Mer” si este adapostul unor specii foarte rare de papagali. Anze Lazio si Anze Kerlan se numara printre cele mai frumoase plaje din lume.

La Digue, insula plajelor de poveste( Anse Source D’Argent-cea mai fotografiata plaja din Seychelles) și a bicicletelor, care sunt principalul mijloc de transport pe insula. Pentu a ajunge la aceasta plaja spectaculoasa care combina nisipul fin cu rocile de granit, oferind o priveliste mirifica, se traverseaza o frumoasa plantatie de nuca de cocos L’Union Estate, unde se pot vedea de asemenea broaste testoase uriase.

Activitati care merita practicate in Seychelles: scufundari, snorkeling, plimbare cu catamaranul in jurul insulei, pescuit.

 

GALERIE