Descriere

Iubesti plimbarile, gradinile luxuriante cu fel si fel de flori, dar esti atras si de valurile marii pe un fundal de munti stancosi? Daca raspunsul este da, atunci Madeira este locatia perfecta.

  • Supranumita “insula eternei primaveri”, Madeira, este o oaza de relaxare in care primavara se sarbatoreste Festivalul Florilor. In fiecare an, in luna mai, orasul Funchal este decorat cu mii de specii de flori locale, intr-o explozie de culoare, iar restaurantele traditionale sunt gata sa te surprinda cu preparate delicioase.
  • Si daca tot esti in zona, iti recomandam sa faci o plimbare pana la Gradina Tropicala Monte Palace. Cele 7 hectare de vegetatie exotica, fauna rara, gradina japoneza si lacurile cu lebede negre te vor fascina.
  • Un alta locatie pe care trebuie sa o bifezi este Porto Moniz. In acest mic sat vei gasi impresionantele piscine naturale formate de rocile vulcanice. Te poti aventura pe traseele montane si chiar inota in aceste piscine.
  • Nu rata nici Cabo Girao (la 25 de km de Funchal) a doua cea mai inalta stanca din Europa, unde te poti plimba pe o punte de sticla, construita chiar deasupra prapastiilor, cu o vedere splendida spre ocean.

GALERIE