Descriere

 

Egiptul este destinatia favorita de romani in anul 2021. Te invitam sa descoperi Sharm el Sheikh– un oras mult mai modern comparativ cu Hurghada.

Sharm El Sheikh este dezvoltat doar pentru turism si nu exista zone care sa fie ocupate in permanenta de localnici, gazduieste o multime de terase, baruri si restaurante, fiind locatia perfecta cei care iubesc viata de noapte dar si pentru familiile cu copii deoarece li se ofera multe activitati celor mici.

Top 3 motive pentru a vizita Sharm El Sheikh

  1. Una dintre cele mai importante destinatii de scufundari din lume

Locatia este un must see pentru iubitorii de snorkeling si scufundari, fiind considerata cea de-a doua cea mai frumoasa zona din lume dupa Marea Bariera de Corali. Peste 1.000 de specii de pești, 40 de specii de stele marine, 25 de specii de urchini de mare, mai mult de 100 de specii de moluste si peste 150 de specii de crustacee traiesc in apele marii locale. De asemenea, aici vin indivizii de specii mari de broaste testoase – Turtle verde si Bissa.

  1. Safari in desert

Plimbarea cu ATV-urile prin desertul Nabq iti va arata cat de autentic si aventuros poate fi Sharm El Sheikh. De asemenea, excursia in desert include si plimbarea pe camile si cina la beduini.

  1. Locuri autentice cu arome orientale

Pentru cei pasionati de locuri si localuri autentice, Old Market Sharm (Piata veche) este plina de bazare cu suveniruri: ierburi aromate si condimente, bijuterii, accesorii si imbracaminte din piele, bumbac, produse de olarit, decoratiuni.

Recomandari hoteluri:

  • Rixos Premium Seagate
  • Albatros Laguna Vista Resort
  • Mövenpick Resort Sharm El Sheikh

Pentru mai multe recomandari click aici:

Sejur Sharm el Sheikh