Descriere

O vacanta perfecta cu aventura si relaxare

Africa este tinutul care imbina misterul cu fascinantul, un taram al explorarilor, al aventurii si adrenelinei dar si un loc ideal pentru relaxare. Sub indrumarea unui ghid specializat, va provocam la un safari in regatul animalelor salbatice: lei, leoparzi, elefanti, girafe, zebre maimute sau pasari flamingo .Ultimele zile din vacanta sunt dedicate relaxarii in frumosul Zanzibar,unde nisipul alb si plajele exotice iti vor incarca bateriile.

 

Aventura incepe cu un safari in Parcul National Serengeti. Pe fundalul unor  apusuri de soare incredibile ii vei  intalni pe celebrii „BIG 5” ai Africii la un loc: leul, leopardul, rinocerul, elefantul si bivolul african., precum si  gheparzi, sacali, hiene, zebre, antilope, pisici salbatice.

Continuam cu Parcul National Ngorongoro. Acesta este un este un crater urias format prin prabusirea peretilor unui Vulcan, care astazi adaposteste cea mai mare concentratie de animale salbatice de pe tot continentul African.

Lista nu se poate incheia decat dupa vizita la Parcul National Tarangire, unde traiesc peste 550 de specii diferite de pasari, de o coloratura absolut impresionanta.

Urmatoarele zile ale vacantei sunt dedicate relaxarii pe malul Oceanului Indian, cu nisip alb stralucitor, palmieri si apa turcoaz, in Zanzibar!

 

Recomandari Hoteluri de top

  • Zanzibar Magic Boutique Hotel 4*
  • Zanzi Resort 5*
  • Zuri Zanzibar

 

Bine de stiut !!

Pentru a pastra traditia locului si valorile in care cred locuitorii acestei insule, turistilor li se cer sa respecte cateva reguli simple:

  • femeilor le este interzis sa practice toplessul;
  • daca faceti scufundari, veti fi tentati sa culegeti bucati din corali sau scoici; autoritatile va roaga sa evitati acest lucru intrucat efectele distrugerii coralilor sunt devastatoare;
  • daca doriti sa faceti poze cu populatia de pe insula, cereti-le permisiunea inainte;
  • daca nu sunteti musulmani, nu intrati in nici o moschee din Zanzibar

GALERIE