Iti propunem un circuit in fascinantul si misteriosul Peru , o destinatie turistica de renume mondial in care vei avea ocazia sa admiri unele dintre cele mai frumoase peisaje si unele dintre cele mai interesante atractii arheologice si cultural – istorice din lume. Vei explora frumusetea coloniala a Limei, vei face o croaziera pe Lacul Titicaca, lacul navigabil aflat la cea mai mare altitudine din lume si vei descoperi remarcabilul Cusco, fost centru al lumii incase si masivele ziduri in zig-zag ale Sacsayhuaman. Vacanta se va incheia in Machu Picchu, binecunoscuta citadela recent inclusa intre cele sapte minuni ale lumii moderne.

Inclus

 • PERIOADA CALATORIEI: 22 aug. 2020 – 01 sep. 2020
 • TARIF 2790 EURO/PERSOANA
 • Zbor KLM din Bucuresti
 • 10 ZILE / 8 NOPTI
 • 11 MESE INCLUSE- 8 Mic dejun, 3 Pranz

Detalii calatorie

 • ZIUA 1: 22.08.2020- Sosire In Lima

  La sosirea pe aeroportul international din Lima, vei fi intampinat de reprezentantul local, dupa care vei fi transferat la hotel.

 • ZIUA 2: 23.08.2020- Lima

  Vei face un tur panoramic de oras pentru a vizita principalele atractii ale Limei. Vizita va începe în centrul istoric al orașului, Municipalidad (Primăria) și Palacio de Gobierno (Palatul Guvernului), dar și o fântână de bronz datând din 1650. Tot în piață se află Catedrala din Lima,care adăpostește mormântul lui Francisco Pizarro.
  Vei vizita apoi Plaza San Martin.
  Turul va continua cu boemele districte San Isidro și Miraflores, unde vei vedea Parcul El Olivar, El Beso din El Parque del Amor și Larcomar, un mall construit pe malul Oceanului Pacific.
  Vei vizita Muzeul Larco Herrera, aflat in districtul Libre Pueblo, care expune cronologic numeroase piese de ceramica, metal, pietre pretioase si textile apartinand culturilor preincase din nordul statului Peru.

 • ZIUA 3: 24.08.2020 -Lima -> Puno

  Ti se va asigura tansferul de la hotelul din Puno la aeroport.
  Zbor intern Lima – Puno.
  Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Puno.

 • ZIUA 4: 25.08.2020- Puno -> Lacul Titicaca

  Astazi vei face o croaziera pe Lacul Titicaca si vei vizita celebrele insule Uros, locuite de etnici quechuas, care isi pastreaza nealterate traditiile. Civilizatia Uros se regaseste pe un numar de 42 de insule plutitoare de stuf.
  In continuare te vei opri sa interactionezi cu localnicii din Santa Maria Llachon, o comunitatea traditionala afla in Peninsula Capachica.
  Urmatoarea oprire o vei face pe Insula Taquille, unde te poti bucura de privelistea lacului strajuit de munti, daca te incumeti sa urci cele 600 de trepte pana la punctul cel mai inalt al insulei.

 • ZIUA 5: 26.08.2020- Puno -> Cusco

  Astazi vei reface Drumul Soarelui, cel pe care se spune ca l-au strabatut intemeietorii Imperiului Incas Mama Occlo si Manco Capac. Transferul catre Cusco include mai multe opriri si vizite.
  Vei explora Pukara, un sit arheologic pre-colonial, caracterizat prin prezenta unor piramide de mari dimensiuni. Satul este cunoscut de asemenea si pentru ceramica traditionala numita Torito de Pukara.Te vei opri pe malul Raului Urubamba pentru a vizita Raqchi, un vechi sanctuar incas, construit de catre Inca Pachacutec si dedicat zeului Viracocha.

 • ZIUA 6: 27.08.2020- Cusco

  Vei pleca intr-un tur de oras in care vei vizita principalele atractii din Cusco. Turul include Plaza de Armas – Huacapayta, piata principala a orasului, locul unde se afla si celebra catedrala si unde vei putea admira constructiile coloniale ce au ca piatra de temelie vechi ziduri incase, Catedrala din Cusco si Templul Coricancha.
  Vei vizita cel mai impresionant sit arheologic din imprejurimile orasului Cusco: Sacsayhuaman, un exemplu clar al abilitatilor si tehnicilor de constructie incasa. Orasul Cusco a fost conceput in forma unei pume, animalul sacru al incasilor, al carei cap era Sacsayhuaman, principalul sau centru religios. Astazi s-au pastrat doar peretii exteriori pozitionati in zig-zag pentru a imita dintii ascutiti ai pumei. Multe dintre blocurile de piatra folosite la ridicarea zidurilor sunt incredibil de mari, avand pana la 3,5 m inaltime si o greutate estimata de 300 tone. Ca toate constructiile incase, pietrele se imbina perfect, fara ajutorul mortarului.

 • ZIUA 7: 28.08.2020Cusco – Valea Urubamba -> Aguas Calientes

  Vei lua trenul Vistadome catre Aguas Calientes. Pe traseu vei face o oprire la Pisac si Ollantaytambo, cea mai veche asezare din America locuita continuu.
  Vei face o excursie in Valea Sacra Incasa – Urubamba, pozitionata intre localitatile Ollantaytambo si Pisac. Zona a fost favorabila dezvoltarii culturii incase fiind prielnica pentru agricultura, cat si datorita bogatelor resurse naturale. Pe intreaga vale se pot admira mai multe ruine incase, precum si terasele folosite in scop agricol de incasi, dar si portiuni din Inca Trail (sistemul de drumuri incas care traversa Muntii Anzi intre actuala capitala a Ecuadorului, Quito si cea din Chile, Santiago, trecand peste inaltimi de 5.000 m si avand ca punct central de convergenta Cusco).

 • ZIUA 8: 29.08.2020- Aguas Calientes -> Machu Picchu -> Cusco

  Vei face o vizita la Machu Picchu. La sosire in cetatea incasa vei vizita principalele puncte de interes, insotit de un ghid dedicat. Vei avea ocazia sa admirim peste 140 de constructii dar si terasarile folosite de incasi pentru agricultura. Vei vizita Zona Sacra, zona principala a cetatii, ce include cele mai importante atractii cum ar fi Intihuatana, ceasul solar incas, Templul Celor Trei Ferestre, cu cele trei ferestre de forma trapezoidala prin care soarele patrunde pentru a lumina piata sacra aflata in spate, Templul Soarelui construit in forma de turn circular, dedicat zeului Inti, zeul soare, principalul zeu din mitologia incasa si Templul Condorului. Vei mai vedea si Zona Rezidentiala sau Zona Populara, unde se aflau casele clasei de jos si depozitele de grane. In Zona Regala vei parcurge un sir de case cu ziduri rosiatice, in care locuiau Amautas, persoanele intelepte. In apropiere vei descoperi si incaperile de forma trapezoidala unde locuiau Nustas, printesele.
  Vei fi transferat cu trenul Vistadome din Aguas Calientes catre Cusco

 • ZIUA 9: 30.08.2020- Plecare Din Cusco

  Vei fi transferat de la hotel la aeroportul din Cusco.

 • ZIUA 10: 31.08.2020- Sosire In Bucuresti

Leave a Review

EUR2790 / persoana

Inclus

 • PERIOADA CALATORIEI: 22 aug. 2020 - 01 sep. 2020
 • TARIF 2790 EURO/PERSOANA
 • Zbor KLM din Bucuresti
 • 10 ZILE / 8 NOPTI
 • 11 MESE INCLUSE- 8 Mic dejun, 3 Pranz
Cere oferta

Tour:


Related Tours

Recomandate
Only EUR1750
Sejur Seychelles

Not rated
Super Oferta
Only EUR1250
Sejur Bali, Indonezia

Not rated
Popular
Only EUR990
Sejur plaja Phuket-THAILANDA

Not rated
Super Oferta
Only EUR1300
Sejur Maldive

Not rated