MALDIVE este o tara insulara formata dintr-un grup de atoli din Oceanul Indian, situat la sud-vest de India, in Marea Laccadivelor. Cei 26 de atoli ai arhipelagului formeaza un teritoriu ce contine 1.192 de insule din care 250 sunt locuite.

MALDIVE este cel mai mic stat asiatic, atat din punct de vedere al populatiei cat si al suprafetei. Este de asemenea statul cu cea mai mica altitudine maxima din lume.

Maldive ne duce cu gandul la: plaje cu nisip alb, lagune cu apa turcoaz, pesti multicolori, apusuri spectaculoase, care iti taie respiratia.

Optiune 1:
Sun Island Resort & Spa 4*

Hotelul Sun Island Resort 4* este situat pe insula Nalaguraidhoo, parte din atolul Sud Ari. Aeroportul International Male se afla la o distanta de aproximativ 113km de proprietate.
Zona este potrivita pentru a practica diverse activitati, printre care: snorkeling, plimbari cu barca, sailing, pescuit, scufundari, windsurfing si parasailing.

RECOMANDAREA NOASTRA: Recomandat pentru toate categoriile de turisti., hotel de categorie medie, raport corect calitate-pret

Preturi:
* de la 1300 euro/ persoana (bilet avion+ cazare+ demi pensiune/ pensiune completa / 7 nopti)

Perioada disponibila: iulie- octombrie 2020
Optiune 2:
Kuramathi Island Resort 4*

Kuramathi Island Resort 4* este o bijuterie de smarald in apele turcoaz ale micului atol Rasdhoo din Maldive, inconjurata de vegetatie luxurianta si plaje spectaculoase fara sfarsit.
Oaspeţii se pot relaxa la cele 3 piscine în aer liber ale complexului. Centrul spa oferă masaje şi tratamente cosmetice şi corporale. Sunt disponibile sporturi de apă și centre de scufundări.

Kuramathi Maldives se află la 20 de minute de mers cu hidroavionul de Aeroportul Internaţional Malé. La sosirea pe aeroport, oaspeţii vor fi întâmpinaţi de un reprezentant al hotelului.

Recomandarea noastra: servicii de calitate, hotel care iti oferta aproape tot ce ti-ai dori de la o vacanta in Maldive

Preturi:
* de la 1400 euro/ persoana (bilet avion+ cazare+ pensiune completa / 7 nopti)

Perioada disponibila: iulie- octombrie 2020
Leave a Review

EUR1300 / persoana

INCLUS

  • Bilet de avion- plecari din Cluj-Napoca/ Bucuresti
  • Transfer aeroport - hotel
  • Cazare + pensiune completa
Cere oferta

Tour:


Related Tours

Recomandate
Only EUR1750
Sejur Seychelles

Not rated
Descopera Peru
Only EUR2790
Circuit Peru

Not rated
Popular
Only EUR770
Sejur Tenerife

Not rated
Popular
Only EUR990
Sejur plaja Phuket-THAILANDA

Not rated