Clasic Voyages iti propun un city break pe mealugurile romanesti.
Descopera o locatie inedita, perfecta pentru a-ti incarca bateriile!!

Detalii city break

  • Preturi incepand de la 170 euro/persoana/ cu mic dejun inclus
  • Cazare: 3 nopti
  • Perioada disponibila : Iunie-Septembrie

Balvanyos Resort 4* City Break (3 zile)
Balvanyos Resort este o oază de linişte cu aer curat, înconjurat de munţii şi pădurile din jurul Lacului Sf. Ana, situat pe DN 11C între Băile Tuşnad şi Târgu Secuiesc. Resortul vă oferă condiţii ideale pentru un sejur de neuitat. Rafinamentul decorului, calitatea dotărilor şi amabilitatea personalului vă vor face să trăiţi momente unice.

Grand Hotel Balvanyos amplasat într-un cadru natural privilegiat, înconjurat de priveliştea unică a munţilor Bodoc, poate fi gazda Dvs. în orice anotimp. Primăvara vă puteţi declara sentimentele de dragoste în mirajul razelor de soare care deschid mugurii copacilor, vara puteţi petrece vacanţe cu familia făcând excursii la Lacul Sf. Ana şi în împrejurimi, iar toamna puteţi admira mantia arămie a pădurii sub un soare blând, iar în timpul iernii vă puteţi bucura de o atmosfera de sarbatori cu aroma vinului fiert, zgomotul placut al focului din semineu si un peisaj de basm.

Parcul de Aventuri te aşteaptă să-ţi testezi limitele, sub atenta îndrumare a instructorilor noştri, alpinişti. Traseele au grad diferit de dificultate astfel încât, atât adulţii, cât şi copiii se pot bucura în siguranţă de tiroliene sau de diferitele obstacole.

alt

Leave a Review

EUR170 / persoana

Inclus

  • Cazare: 3 nopti
  • Tip masa: mic dejun
Cere oferta

Tour:


Related Tours

Oferta city break
Only EUR270
Ungaria-Saliris, bai termale

Not rated
Recomandate
Only EUR245
TARG CRACIUN COLMAR- FRANTA

Not rated
Recomandat
Only EUR570
City Break Austria- Aqua Dome

Not rated
SuperOferta City Break
Only EUR176
Super oferta City Break Malta

3 Days 2 Night

Not rated