Bali, supranumită „Insula zeilor”, este una dintre cele mai populare destinații turistice ale lumii, grație peisajelor sale variate, care includ munți, dealuri, linii de coastă, terase de orez, priveliști marine, la care se adaugă un bogat bagaj cultural marcat de o spiritualitate unică dar și nenumărate posibilități de petrecere a vacanței, pentru toate gusturile – de la sporturile acvatice la turismul istoric și atracțiile arheologice.

Optiune 1:

Sadara Boutique Beach Resort 5*
Sadara Boutique Beach Resort se află pe plaja Tanjung Benoa şi pune la dispoziţie o piscină în aer liber şi un restaurant situat pe malul mării. Oferind vedere la ocean, camerele au balcon privat cu vedere la grădina tropicală.
Sadara Boutique Beach Resort este la aproximativ 3,5 km de Bali Collection şi la 3,6 km de Muzeul Pasifika. Aeroportul Internaţional Ngurah Rai se află la 7 km de proprietate.

Preturi:
* de la 1250 euro/ persoana (bilet avion+cazare+mic dejun/ 7 nopti)
Optiune 2:

Nusa Dua Beach Hotel & Spa 5*
Înconjurat de grădini tropicale luxuriante, hotelul de 5 stele Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Bali are 3 piscine în aer liber şi o plajă privată. Are un design care aminteşte de un palat balinez şi oferă o serie de activităţi zilnice, printre care lecţii gratuite de scufundări, aerobic acvatic şi cursuri de dans balinez. Construită în 1983, proprietatea se află la mai puțin de 800 de metri de Colecția Bali. WiFi este gratuit în întreaga proprietate.
Muzeul Pasifika este situat la 800 de metri de complex. Nusa Dua Beach Hotel & Spa, Bali se află la 9 km de aeroportul internaţional Ngurah Rai.

Preturi:
* de la 1480 euro/ persoana (bilet avion+cazare+mic dejun/ 7 nopti)


NusaLeave a Review

EUR1250 / persoana

INCLUS

 • Bilet de avion pentru zbor international Cluj-Napoca - Bali - Cluj-Napoca
 • Transfer aeroport - hotel Bali
 • Cazare + mic dejun
Cere oferta

  Tour:


  Related Tours

  Charter direct din Bucuresti
  Only EUR1260
  Sejur Seychelles

  Not rated
  Popular
  Only EUR770
  Sejur Tenerife

  Not rated
  Charter direct din Cluj Napoca
  Only EUR1250
  Sejur Maldive

  Not rated
  Popular
  Only EUR990
  Sejur plaja Phuket-THAILANDA

  Not rated